• SHL och Svenska Ishockeyförbundet överens om ekonomisk ersättning för Damkronorna

  Idag har SHL och Svenska Ishockeyförbundet kommit överens om att fortsatt stärka förutsättningarna för spelarna i Damkronorna och svensk elitdamishockey. SHL:s styrelse har beslutat att säkerställa en ekonomisk ersättning för förlorad arbetsförtjänst i samband med landslagsuppdrag för Damkronorna med ett årligt belopp om max 400 000 kronor i tre år. Och att Svenska Ishockeyförbundet satsar de återstående pengarna från säsongen 2018/2019 på elitutvecklingen i svensk damishockey.
 • Matcher och resultat inför SHL 2019/2020

  Lördag den 14:e september släpps pucken mot SHL-isen igen. Men redan innan dess kommer det att spelas matcher, när ligans 14 lag söker formen på försäsongen. Här listas samtliga matcher inför SHL 2019/2020.
 • SHL tar in fd. elitspelare i arbetet med spelarnas säkerhet

  Pontus Petterström, Johan Andersson och Fredrik Svensson är alla tre f.d. elitspelare med långa karriärer. Den här säsongen kommer de att bistå SHL och spelarfacket SICO med arbetet kring spelarnas säkerhet.
 • PRIDE 2019 - byt om och kom ut

  SHL och Sportbladet lanserar svensk hockeys första HBTQ-satsning. Med på vägen mot en öppnare hockey finns ett flertal spelare - läs deras egna ord här.
 • Veckans nyheter i SHL - vecka 31

  Sommaren rullar vidare - och vi kommer allt närmare SHL 2019/2020. Det märks ute hos klubbarna där det börjar ta ordentlig fart på hemsidorna med intervjuer, reportage, ispremiärer och mycket mer. Här finns en sammanställning över veckan som gått.