• Jonathan Johnson: "Kan ta ytterligare kliv här"

  Jonathan Johnson, 27, lyckades aldrig riktigt slå sig in i Frölundas a-lag och har istället fått ta en omväg till SHL. Efter en säsong i Hockeyettan och sex i allsvenskan är han nu tillbaka i högstaligan – och han är det som nybliven rekordman. ”Jag vill ta en ledande roll även här”, säger Skellefteåspelaren, som gjorde 79 poäng den gångna säsongen med MODO.
 • Veckans SHL – nyheterna från den gångna veckan

  Som vanligt inleder vi veckan med att blicka tillbaka och gå igenom vad som har hänt i SHL-klubbarnas trupper sedan förra måndagen. Den gångna veckan har det varit lugnt på värvningsfronten, men Brynäs har startat en insamling för en dubbelvärvning och den förre Örebrobacken har hittat en ny klubb.
 • SHL-domaren: Andreas Harnebring

  SHL.se tar en pratstund med samtliga huvuddomare i den 17 man starka styrka som ska hålla ordning och reda på isen under säsongen 2020/2021. Idag tar vi ett djupare samtal med Andreas Harnebring som berättar om sitt stora golfintresse och en ganska annorlunda merit på CV't.
 • 20 frågor – sommarspecial: Sanny Lindström

  Vi fortsätter med 20 frågor, men i juli blir det inte med spelare utan andra personer i och kring ligan. Nu har det blivit dags för Sanny Lindström, som vann SM-guld med Färjestad 2011 och som numera är expert i C More. Här pratar 40-åringen om husvagnssemestrar, varför han gillar Linköpings silly season samt hur han träffade sin fru.
 • Oliver Larsen: "Hoppas få en stor roll"

  Oliver Larsen flyttade till Leksand som 18-åring och efter tre säsonger i Sverige, i tre olika klubbar, ska den danske backen nu göra SHL-debut med IK Oskarshamn. ”Jag hoppas att jag kan ta nästa kliv, men det blir en stor utmaning att spela i SHL”, säger Larsen, som var med i det danska VM-laget 2019.