• Färjestad befäste förstaplatsen - nollade Linköping igen

  För tredje gången den här säsongen spikade Markus Svensson och Färjestad igen butiken mot Linköping. I den sena lördagsfighten i Löfbergs Arena öppnade östgötarna piggt, men därefter tog Karlstadlaget över och kunde till slut segra med solida 3-0.
 • Brynäs vände och vann

  I en match mellan två lag som inte verkade ha mycket till övers för varandra fick Timrå en chans att avgöra matchen i tredje perioden efter ett matchstraff. Istället skulle Brynäs vända underläge till vinst med 4-2, efter en batalj med många heta känslor.
 • Luleå vann i förlängningen

  En jämn och underhållande match utspelade sig i Jalas Arena under lördagskvällen. Mora och Luleå ägde var sin period i en böljande batalj, som till slut fick avgöras med förlängningsspel. Där kunde Luleå inkassera två poäng, efter ett misstag i Moras defensiva zon.
 • Örebro vann igen

  Efter lagens möte under gårdagen sökte Djurgården revansch. Men Örebro fortsatte på den inslagna banan: hårt jobb i 60 minuter och ett bra målvaktsspel lade grunden när Örebro vann med 2-0 och därmed tog hem båda matcherna i back-to-backmötet.