• Sommarkoll med Jacob Blomqvist

  Det har nu blivit dags att kolla vad Jacob Blomqvist i Brynäs IF har för sommarplaner. Han berättar även vad som är skönt med försäsongsträningen och vem som är den nya grillmästaren i klubben.
 • De blågula stjärnskotten draftade: "Svensk hockey i yttersta världsklass"

  Svensk hockey satte som väntat en stark prägel över NHL:s draft 2019. Fyra blågula talanger valdes redan i den första rundan - samtliga hemmahörande i SHL-klubbar. Totalt gick 26 svenska spelare i draften.
 • SHL:s Rookiedag genomförd: "Vi kommer ha nytta av det i framtiden"

  Som en del i sitt viktiga förberedelsearbete har SHL samlat kommande säsongs förstaårsspelare för en utbildningsdag. Den så kallade Rookiedagen hölls under ledning av Johan Hemlin, som bjöd in till diskussion och informerade om kraven som ställs på en elitspelare.
 • Sommarkoll med Anders Grönlund

  Sommarkollen rullar vidare och denna gång har SHL.se pratat med Anders Grönlund i Frölunda HC. Backen ger bland annat tips på aktiviteter för en regnig sommardag och berättar vad han ser fram emot säsongen 2019/2020.
 • Rutinerad försvarspjäs stärker upp Linköping - vunnit SM-guld

  Han har gjort tre vändor i Sverige, spelat 293 SHL-matcher och vunnit ett SM-guld. Linköping HC har gjort klart med den norska backprofilen på ett kontrakt som löper över två år.