Anmälan till företagsturneringen On The Ice.

Info om turneringen

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.

On the ICE

On The ICE är arbetsnamnet för projektet att anlägga en is på torget i Sundsvall. Isen kommer anläggas veckan före jul 2018 och kommer sedan att finnas på plats till dess att våren gör sig påmind.

Isen kommer till största delen att vara öppen för allmänheten, vi och andra aktörer kommer sedan se till att anordna olika event på isen under vintern. Vi kommer även att erbjuda skolor att bedriva idrottslektioner på platsen. Det kommer även vara samarbete med företag som vill anordna kringarrangemang vid isen, tex bjuda på varm choklad under helgerna osv.

Kommunen har gett sitt godkännande för detta och det som återstår för att detta ska bli verklighet är samarbetspartners som vill vara med och göra detta för invånarna i Sundsvall. Här nedan presenteras dom olika sponsorspaketen som finns. Kommer du som företagare eller som privatperson på något annat sätt som ni kan vara med och stötta detta så hör gärna av er.

Exempel på några event som redan är klara, Företagsturnering i ishockey, skridskoskola, hockeyskola, uppvisningsmatcher i ishockey, isdans m.m.

                                         Sponsorpaket

Guld: Guldpaketet innehåller exponering på valfri plats på matchstället under företagsturneringen samt stor exponering på sargen ca 30’60 cm, företagen får själva välja 10 platser på sargen där företagets logga skall vara. Det finns två guldpaket och dessa kommer presenteras som guldsponsorer i all marknadsföring. Den marknadsföring som kommer genomföras är på sociala medier (Facebook, Instagram). I paketet ingår det även två dagar då detta företag har rätt att boka isen för egna event, dom har även förtur att boka dagar.

Pris: 30 000: -

Silver: Silverpaketet innehåller exponering på matchstället under företagsturneringen som väljs av arrangören. Fyra platser på sargen per företag finns för silversponsorerna, samma mått som guldsponsorerna. Företaget presenteras som silversponsor i all marknadsföring. Dessa sponsorer har även rätt att boka isen en dag för eget event. Det finns 4 silverpaket.

Pris: 20 000: -

Brons: Bronspaketet innehåller exponering på sargen på två ställen samt att företaget presenteras som bronssponsor i all marknadsföring. Bronssponsorerna har möjlighet att abonnera isen mot en kostnad av 1000:-/dag. Det finns 5 bronssponsorpaket.

Pris: 10 000: -

Vid frågor eller funderingar hör gärna av er.

Johan Larsson

info@upandrunning.se

www.upandrunning.se

0703100393