Välkommen till upandrunning.se, vad kul att Du hittat hit! Här är målet att du ska hitta klassiska hockeytillbehör såsom skydd, energidrycker och kläder, men även ny innovativ utrustning för att optimera ditt hockeyspelande. Det kommer hela tiden ny utrustning som gör din tränings och matchvardag enklare. Vi söker hela tiden kontakt med klubbar, stora som små, som vill prova på utrustningen vi förmedlar. Vår butik fylls hela tiden på med nya produkter och vid frågor om någon av våra produkter tveka inte att kontakta oss via mail: info@upandrunning.se ......... eller någon av våra sociala medier, Facebook: ...... eller Instagram:........ Vårt mål är att ha en sida där Du som enskild spelare eller Ni som klubb ska hitta och använda rätt utrustning vid rätt tillfälle, så ta en tur runt i butiken för att hitta just er! Nu i uppstartsfasen så har vi valt att satsa på målvakten när det gäller skydd, vår vision är att utöka för täcka upp hela laget.

 

Vi kan även stolt presentera att vi är ensamma i Sverige att kunna erbjuda visuell träning, VEPT är en digital plattform där en serie av kraftfulla övningar tränar dina visuella egenskaper. läs mer här

Varmt välkommen till oss på Upandrunning.se

 • Sommarkoll med Jacob Blomqvist

  Det har nu blivit dags att kolla vad Jacob Blomqvist i Brynäs IF har för sommarplaner. Han berättar även vad som är skönt med försäsongsträningen och vem som är den nya grillmästaren i klubben.
  2019-06-24 17:00
 • De blågula stjärnskotten draftade: "Svensk hockey i yttersta världsklass"

  Svensk hockey satte som väntat en stark prägel över NHL:s draft 2019. Fyra blågula talanger valdes redan i den första rundan - samtliga hemmahörande i SHL-klubbar. Totalt gick 26 svenska spelare i draften.
  2019-06-23 16:00
 • SHL:s Rookiedag genomförd: "Vi kommer ha nytta av det i framtiden"

  Som en del i sitt viktiga förberedelsearbete har SHL samlat kommande säsongs förstaårsspelare för en utbildningsdag. Den så kallade Rookiedagen hölls under ledning av Johan Hemlin, som bjöd in till diskussion och informerade om kraven som ställs på en elitspelare.
  2019-06-22 18:00

UHWK HD kamera

UHWK Actionkamera