Välkommen till upandrunning.se, vad kul att Du hittat hit! Här är målet att du ska hitta klassiska hockeytillbehör såsom skydd, energidrycker och kläder, men även ny innovativ utrustning för att optimera ditt hockeyspelande. Det kommer hela tiden ny utrustning som gör din tränings och matchvardag enklare. Vi söker hela tiden kontakt med klubbar, stora som små, som vill prova på utrustningen vi förmedlar. Vår butik fylls hela tiden på med nya produkter och vid frågor om någon av våra produkter tveka inte att kontakta oss via mail: info@upandrunning.se ......... eller någon av våra sociala medier, Facebook: ...... eller Instagram:........ Vårt mål är att ha en sida där Du som enskild spelare eller Ni som klubb ska hitta och använda rätt utrustning vid rätt tillfälle, så ta en tur runt i butiken för att hitta just er! Nu i uppstartsfasen så har vi valt att satsa på målvakten när det gäller skydd, vår vision är att utöka för täcka upp hela laget.

 

Vi kan även stolt presentera att vi är ensamma i Sverige att kunna erbjuda visuell träning, VEPT är en digital plattform där en serie av kraftfulla övningar tränar dina visuella egenskaper. läs mer här

Varmt välkommen till oss på Upandrunning.se

 • Weekly Recap: Linköping Has Their Best Week of the Season

  With 3 wins and a full 9 points, Linköping pulls themselves out of the bottom two this week with an incredible performance from the entire team.
  2020-01-27 18:00
 • Veckans eSHL - utmärkt underhållning

  Omgång tre och fyra av eSHL är avklarade vilket innebär att den andra veckan av ligan nu är över. Dubbelmöten mellan Leksands IF och Djurgården Hockey, samt Växjö Lakers och Rögle BK bjöd under veckan på utmärkt underhållning i eSHL-studion och de tuffa bataljerna var ett nöje att följa.
  2020-01-27 17:18
 • Veckans mål i SHL

  Måndagar innebär att vi kikar tillbaka på veckans allra snyggaste mål. Direktskott och dribblingsuppvisningar blandas med klapp-klapp spel när SHL:s stjärnor visar upp sina offensiva talanger.
  2020-01-27 14:00

UHWK HD kamera

UHWK Actionkamera