Välkommen till upandrunning.se, vad kul att Du hittat hit! Här är målet att du ska hitta klassiska hockeytillbehör såsom skydd, energidrycker och kläder, men även ny innovativ utrustning för att optimera ditt hockeyspelande. Det kommer hela tiden ny utrustning som gör din tränings och matchvardag enklare. Vi söker hela tiden kontakt med klubbar, stora som små, som vill prova på utrustningen vi förmedlar. Vår butik fylls hela tiden på med nya produkter och vid frågor om någon av våra produkter tveka inte att kontakta oss via mail: info@upandrunning.se ......... eller någon av våra sociala medier, Facebook: ...... eller Instagram:........ Vårt mål är att ha en sida där Du som enskild spelare eller Ni som klubb ska hitta och använda rätt utrustning vid rätt tillfälle, så ta en tur runt i butiken för att hitta just er! Nu i uppstartsfasen så har vi valt att satsa på målvakten när det gäller skydd, vår vision är att utöka för täcka upp hela laget.

Vi kan även stolt presentera att vi är ensamma i Sverige att kunna erbjuda visuell träning, VEPT är en digital plattform där en serie av kraftfulla övningar tränar dina visuella egenskaper. läs mer här

Varmt välkommen till oss på Upandrunning.se

 • Jonathan Johnson: "Kan ta ytterligare kliv här"

  Jonathan Johnson, 27, lyckades aldrig riktigt slå sig in i Frölundas a-lag och har istället fått ta en omväg till SHL. Efter en säsong i Hockeyettan och sex i allsvenskan är han nu tillbaka i högstaligan – och han är det som nybliven rekordman. ”Jag vill ta en ledande roll även här”, säger Skellefteåspelaren, som gjorde 79 poäng den gångna säsongen med MODO.
  2020-07-14 11:00
 • Veckans SHL – nyheterna från den gångna veckan

  Som vanligt inleder vi veckan med att blicka tillbaka och gå igenom vad som har hänt i SHL-klubbarnas trupper sedan förra måndagen. Den gångna veckan har det varit lugnt på värvningsfronten, men Brynäs har startat en insamling för en dubbelvärvning och den förre Örebrobacken har hittat en ny klubb.
  2020-07-13 12:00
 • SHL-domaren: Andreas Harnebring

  SHL.se tar en pratstund med samtliga huvuddomare i den 17 man starka styrka som ska hålla ordning och reda på isen under säsongen 2020/2021. Idag tar vi ett djupare samtal med Andreas Harnebring som berättar om sitt stora golfintresse och en ganska annorlunda merit på CV't.
  2020-07-09 11:00

UHWK HD kamera

UHWK Actionkamera