Exempel

Några som använder Vizual Edge

Vi på upandrunning.se kan som enda återförsäljare i sverige stolt presentera VEPT. Denna träningsmetod tränar dina ögon och tar din träning och ditt spel till nästa nivå.

Vad är VEPT?

Den patenterade Vizual Edge Performance Trainer levererar en kraftfull serie av 3-D datorbaserade verktyg för visionförbättring

Varför ska bara proffsen ha all den bästa tekniken? VEPT gör avancerad visuell träning överkomlig för alla idrottare. Precis som styrka och uthållighet för dina ben, armar, rygg och motoriska färdigheter - dina visuella färdigheter kan också tränas! Vizual Edge är den sportvisionsutbildningsinvestering som valts för många av världens mest framgångsrika professionella idrottare. Så - Vad är Vizual Edge?

Den patenterade Vizual Edge Performance Trainer levererar en kraftfull serie av 3-D datorbaserade sportverktyg för förbättring av synen - utformad för att vara en viktig del av ett idrottsutövares övergripande träningsprogram. Logga in på en session när som helst - dag eller natt - från bekvämligheten av ditt hem eller träningsanläggning. I din egen takt kompletterar du en noggrant utformad serie utvärderings- och träningsövningar med hjälp av en joystick, mus eller tangentbord. 3-D-övningarna skärper din perifera medvetenhet och ditt visuella minne samt hastigheten, effektiviteten och noggrannheten i din visuella informationsbehandling. Du kan följa dina resultat automatiskt och kontinuerligt med vår Edge Score-on-line databas.

Och eftersom det är webbaserat följer dina sessioner och data dig överallt vart du än går. De flesta idrottare tränar med Vizual Edge 1 till 3 gånger per vecka, mellan 6 och 30 veckor. Varje träningspass varar upp till 20 minuter. De flesta idrottare använder 12 till 60 sessioner. Vizual Edge kan enkelt integreras i en komplett träningsplan utan att påverka fysiska träningspass. Och du kan göra träningen när som helst och var som helst där det finns en dator med en webbanslutning - som i ditt hem eller i träningsanläggningens integritet och komfort.

Låter detta intressant? kontakta oss idag för mer information eller beställning. 

Johan Larsson 070/3100393

info@upandrunning.se